RobinJansson

Jag har många gånger skrivit om hur viktigt det är att ta hjälp av väderskydd för byggen i Sverige. Vissa gånger biter det på er, och andra inte. Nu tänkte jag testa på en helt ny form av kommunikation för detta!

Vädret i Sverige är problematiskt när det kommer till utomhusbyggen. Regn och rusk på hösten byts mot extrem kyla och snöoväder på vintern. Våren och sommaren erbjuder vanligtvis bättre arbetsklimat, men kan också innebära såväl tryckande hetta som ösregn.

 

Är du orolig över säkerheten när du ska bygga eller renovera? Det är oerhört viktigt att kunna känna sig trygg på ett bygge. Skaffa därför ett väderskydd för din och dina medarbetares säkerhet!

 

Det finns mängder av professionella bolag som levererar högkvalitativa väderskydd för ett bra pris. Googla och fråga runt bland människor som kan sin sak så kommer du att hamna hos ett bolag som du som kund kan var trygg med.

 

Eftersom det är en bransch med många olika bolag som konkurrerar om din uppmärksamhet så kan du räkna med att det finns dåliga bolag. Säkerställ därför att det bolag du tar hjälp av erbjuder både produkter och service av högsta kvalitet.

 

Rejäla och starka byggnadsställningar bör vara ett krav från din sida. Se till att företaget värderar din säkerhet och trygghet lika mycket som du själv gör. Väderskyddet ska fästas i anordningen på rätt sätt för att inte riskera att falla ned över människor och fordon.

 

Se också till att det företag som du väljer erbjuder förstklassig service. En viktig beståndsdel i ett lyckat samarbete är transparens. Du ska kunna kräva att nå bolaget snabbt och enkelt om någonting skulle vara fel.

 

Kunden ska också kunna räkna med att få ett korrekt pris på offerten från början. Om omständigheterna förändras under ditt projekt måste du kunna lita på att företaget inte fakturerar för ett 50% högre pris utan att du tidigare blivit varse.

 

Ytan som byggs eller renoveras måste också skyddas. Det är inte bara arbetarnas säkerhet som står på spel om man inte tar hjälp av ett väderskydd. Hela byggprojektet, om det så handlar om fasad-, fönster- eller takarbeten, måste stå pall för regn och rusk.

 

Den som väljer bort att skydda sitt bygge får ibland möta förödande konsekvenser om vädret vill sig illa. Varje år kostar fuktskador till följd av det svenska klimatet miljarder för svenska byggen. 

 

Det finns inget att tveka på. Om du vill kunna garantera säkerheten för dig själv, för dina medarbetare och för byggprojektet. Se då till att skaffa ett väderskydd som håller borta svenskt väder och låter arbetarna arbeta i lugn och ro!

 

Tack för mig!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas