RobinJansson

Samlade frågor om fönsterbyte i Stockholm

Det finns två huvudsakliga anledningar till varför jag startade den här bloggen.

 

Anledning nr. 1: För att spara tid.

Anledning nr. 2: För att slippa bli av med kunder.

 

Jag ska förklara vad jag menar.

 

Jag har drivit ett företag som sysslar med fönsterbyten i Stockholm i över 20 års tid. Under de senaste 2 åren så har vi växt oss rejält mycket större. Mycket på grund av att vi nu har ett avtal med offentliga myndigheter. Men också för att vi har valt att satsa på marknadsföring i större utsträckning. Det går helt enkelt ganska bra nu. Både för fönsterbytesbranschen i Stockholm i allmänhet, och för oss i synnerhet!

 

Framgången får dock sina konsekvenser. Både via våra telefoner och via vårt fysiska kontor i Stockholm får vi nu ständigt frågor från människor om fönsterbyten. ”Hur ska jag tänka?”, ”Vilka fönster ska jag välja?”, ”Vilka risker finns det?”, ”Vilken färg är mest inne?”. Det finns inget stopp på hur många frågor folk kan ha. I början tyckte vi nog alla att det var ganska rolig och omväxlande. Det är inte alla som blir lokalkändisar när det gäller något så specifikt som fönsterbyte i Stockholm. Men sedan blev det lite svårt att hantera. Vissa sökte upp oss enbart för att få svar på sina frågor, inte för att anlita oss.

 

Missförstå mig inte, vi hjälper gärna till och svarar på frågor. Men inte på bekostnad av vår verksamhet och våra kunder. Därför har jag alltså valt att starta den här bloggen (eller vad ni vill kalla det). Där jag alltså svarar på vanliga frågor jag och mina kollegor får angående fönsterbyte i Stockholm.

 

En av de vanligaste frågorna som jag möter är vilken typ av fönster som personen ska välja. Och jag svarar alltid samma sak: ”Det beror på vilka behov du har”. Och tro mig, kära vänner. Behoven varierar.

 

Bor du i ett område där det förekommer många inbrott?

  • Skaffa inbrottssäkra fönster! De är särskilt starka och härdade för att inte kunna krossas lika lätt som vanliga. Dessutom är de ofta försedda med karmar som är mycket svåra att bända upp.

 

Bor du i en bullrig miljö?

  • Skaffa ljudisolerade fönster! Jag vet hur det känns. Jag bodde med sovrummet ut mot Valhallavägen i nästan 6 års tid. Om jag hade haft möjlighet att göra fönsterbyte på min lya i Stockholm då. Ja, då hade jag inte tvekat en sekund.

 

Bor du i en gammal och dåligt isolerad kåk?

  • Skaffa välisolerade fönster! När vi utför fönsterbyten i Stockholm är det ofta att människor vill ha extra täta fönster. Det är bra både ur en värmesynpunkt och ur en kostnadssynpunkt!

 

Det var allt om fönsterbyten i Stockholm för idag.

 

Vi hörs nästa vecka!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas