RobinJansson

Till slut: catering i Uppsala

Jag har arbetat i ett antal olika branscher, trots att jag inte är mer än 28 år gammal. Det är förmodligen min ingrodda och nedärvda flyktighet som spökar, som vanligt. Jag har svårt att få ro någonstans. Det gäller inte bara var i världen jag bosätter mig eller i vilken bostad jag huserar i för närvarande. Det gäller också det arbete som jag väljer att syssla med.

 

När jag gick ur gymnasiet flyttade jag till Oslo och arbetade i ett kyl-lager. Det var helt ok, varken mer eller mindre än så. När jag sedan vände hem till Sverige igen så började jag arbeta i matbutik. Jag bytte till klädbutik för att sedan göra en helomvändning och gå tillbaka till min undersköterske-bakgrund. Efter en sväng i vården körde jag Australien och fruktplockning under ett års tid. Sedan tillbaka till Sverige och testade 3 branscher till innan jag landade i min nuvarande. Jag sysslar numera med catering i Uppsala.

 

Det skulle visa sig att just catering i Uppsala var någonting som passade mig. För en rastlös själ så har jag faktiskt aldrig varit så bekväm någonstans under hela mitt vuxna liv. Innan jag åkte till Australien och plockade päron tänkte jag att det var vad jag var gjord för. När jag nu känner till det slit som det innebär och hur mycket bättre mitt nuvarande jobb är känner jag att catering i Uppsala kanske är mitt kall.

 

Vad är det då som är så himla spännande och/eller bra med just catering i Uppsala?

 

Ja, att min catering sker i just Uppsala är väl av mindre betydelse. Det är själva arbetet jag gillar och jag antar att jag skulle kunna utföra det var som helst. Jag har nu, min vana trogen, radat upp de anledningarna till varför jag trivs så bra med catering i Uppsala. Håll till godo!

 

Nöjda kunder

 

Jag har flera gånger arbetat på platser där man då och då får ta emot tacksamhet från kunder. Detta har vanligtvis skett via telefon och det tar bort magin. Med catering i Uppsala får jag se kunden i ögonen, och upplever deras tacksamhet då jag levererar mat till olika tillställningar.

 

Bra arbetskamrater

 

Kärnan i alla arbeten förstås. Företaget inom catering i Uppsala som jag jobbar för har turen att ha anställt de bästa människorna jag har träffat. Jag älskar mina arbetskamrater och jag är tacksam för varje dag jag får arbeta med dem.

 

God mat

 

Alla som känner mig vet att jag är en stor matfantast (eller matvrak?). När man jobbar med catering i Uppsala bjuds man på en hel del mat och efterrätter regelbundet. Detta passar mig utmärkt.

 

Nyfikna på att veta mer?

 

Skriv en kommentar!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas